Langesund Bad har lange og god tradisjoner

Langesund Bad har lange og god tradisjoner i å arrangere selskapligheter i ulik form. Om det er en familiesammenkomst, jubileum eller en annen anledning  så har vi erfaringen og omgivelsene som skal til for å skape den opplevelsen som ønskes. Langesund Bad ligger helt ute veds kysten i naturgitte omgivelser og har en naturlig sjarm som er viden kjent.

Vi kan skape opplevelser og ønsket selskap i en av våre fire  selskapslokaler. Tre av dem ligger i såkalte "Societeten" som er gamle hovedbyggningen men det minste er beliggende i hotelldelen 25 meter fra hovedbyggningen.

Kontoret er tilrettelagt oppe i tårnet på vår hoteldel. Dette rommet har panoramautsikt 360 grader og gir en fantastisk følelse av frihet og luft under vingene. Kontoret passer til 2-6 personer.

Damesalongen er selskapslokale hvor de forneme damer i eldre dager samlet seg. Interørmessig i gammel tradisjonell stil, med flotte gammeldagse møbler. Damesalongen har direkte utgang til vår kjente terrase med utsikt utover havet. salongen passer best for intime selskap fra 10 til 25 personer.

Festsalen er den tradisjonelle salen med høye pelere, med muligheter for dansegulv og andre aktiviteter. salen har egen utgang til uteplass, samt direkte tilgang til peisestue. salen passer best til selskap 30-80 personer.

Spisesalen er vår restaurant og her har mann tatt frem det gamle interiør og er til daglig i bruk for våre hotellgjester. Her har vi mulighet til selskaper helt opp til 150 personer.